• dunes camps bay

Wie ben ik?

Ik ben Michiel Schreiner, woonachtig in Kaapstad, en heb al meer dan 25 jaren ervaring in het organiseren van reizen als Nederlands gediplomeerde gids en reisorganisator in Zuid-Afrika. Veel van mijn klanten zijn senioren (55-65+) die het op prijs stellen met mij op pad te gaan, om zelf het tempo bepalen, aan de hand van hun eigen vitaliteit en mobiliteit.

Naast dat ik u graag meeneem voor een aantal dagtours in en rondom Kaapstad zelf, organiseer ik ook begeleide individuele rondreizen in de Kaapprovincie voor een aantal dagen. In mijn portfolio zitten een ruim aantal kleinschalige intieme guest houses en safari kampen, gelegen op unieke plekken, zodat exclusiviteit gewaarborgd blijft.

Ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw reis.

Persoonlijke Tours & Safaris

Al onze tours & safaris worden uitgevoerd door professionele Nederlandse gidsen. U kunt uw eigen gezelschap samenstellen vanaf minimum 2 personen tot een maximum van 6 personen. Op die manier beleefd u deze trips exclusief onder uw eigen gezelschap van familie en vrienden. Het vervoer is in een air-conditioned sedan/minibus.